Home

Pef Transeúnte recluta tabela gramatury posiłków cocina representante Elevado

Załącznik nr 1 do SIWZ
Załącznik nr 1 do SIWZ

SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA Przykładowy jadłospis dekadowy dla  diety podstawowej i lekkostrawnej przedstawia tab
SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA Przykładowy jadłospis dekadowy dla diety podstawowej i lekkostrawnej przedstawia tab

Żywienie pacjentów w szpitalach - podstawowe zasady i normy żywienia w  Polsce - Domowy Obiadek | Poznań i Wrocław
Żywienie pacjentów w szpitalach - podstawowe zasady i normy żywienia w Polsce - Domowy Obiadek | Poznań i Wrocław

Zamość, 30. 11. 2016 r. ZASADY ŻYWIENIA ZBIOROWEGO DZIECI W WIEKU  PRZEDSZKOLNYM, UCZNIÓW SZKOŁY PODSTAWOWEJ I UCZNIÓW GIMN
Zamość, 30. 11. 2016 r. ZASADY ŻYWIENIA ZBIOROWEGO DZIECI W WIEKU PRZEDSZKOLNYM, UCZNIÓW SZKOŁY PODSTAWOWEJ I UCZNIÓW GIMN

Z = S 1 U 1 + S 2 U 2 + S 3 U 3 + S x U x - PDF Free Download
Z = S 1 U 1 + S 2 U 2 + S 3 U 3 + S x U x - PDF Free Download

Dieta dla dziecka: zdrowe menu, jadłospis, posiłki | OneDayMore
Dieta dla dziecka: zdrowe menu, jadłospis, posiłki | OneDayMore

TABELE KALORYCZNOŚCI - PDF Free Download
TABELE KALORYCZNOŚCI - PDF Free Download

42 Vital Niskokaloryczna dieta roślinna 510 g |aliness| | Zdrowy Koszyk
42 Vital Niskokaloryczna dieta roślinna 510 g |aliness| | Zdrowy Koszyk

4. Określenie ilości i gramatury posiłków: 5. Temperatury potraw  serwowanych konsumentom powinny wynosić odpowiednio: - PDF Free Download
4. Określenie ilości i gramatury posiłków: 5. Temperatury potraw serwowanych konsumentom powinny wynosić odpowiednio: - PDF Free Download

SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA Przykładowy jadłospis dekadowy dla  diety podstawowej i lekkostrawnej przedstawia tab
SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA Przykładowy jadłospis dekadowy dla diety podstawowej i lekkostrawnej przedstawia tab

Nestlé Kaszka mleczno-ryżowa śliwka morela I Nestlé Baby&me
Nestlé Kaszka mleczno-ryżowa śliwka morela I Nestlé Baby&me

SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA Przykładowy jadłospis dekadowy dla  diety podstawowej i lekkostrawnej przedstawia tab
SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA Przykładowy jadłospis dekadowy dla diety podstawowej i lekkostrawnej przedstawia tab

Załącznik nr 1 do SIWZ
Załącznik nr 1 do SIWZ

Historia zmian w programie - MAPI Jadłospis 2 - program dla dietetyków  pracujących w obiektach żywienia zbiorowegoMAPI Jadłospis 2 – program dla  dietetyków pracujących w obiektach żywienia zbiorowego
Historia zmian w programie - MAPI Jadłospis 2 - program dla dietetyków pracujących w obiektach żywienia zbiorowegoMAPI Jadłospis 2 – program dla dietetyków pracujących w obiektach żywienia zbiorowego

Zamość, 30. 11. 2016 r. ZASADY ŻYWIENIA ZBIOROWEGO DZIECI W WIEKU  PRZEDSZKOLNYM, UCZNIÓW SZKOŁY PODSTAWOWEJ I UCZNIÓW GIMN
Zamość, 30. 11. 2016 r. ZASADY ŻYWIENIA ZBIOROWEGO DZIECI W WIEKU PRZEDSZKOLNYM, UCZNIÓW SZKOŁY PODSTAWOWEJ I UCZNIÓW GIMN

TOP 100 DAŃ | JEDZ I CHUDNIJ
TOP 100 DAŃ | JEDZ I CHUDNIJ

O żywieniu dzieci w żłobkach
O żywieniu dzieci w żłobkach

B. Analiza jakościowa posiłków - ppt pobierz
B. Analiza jakościowa posiłków - ppt pobierz

Ogłoszenie Akademii Muzycznej im. I. J. Paderewskiego w Poznaniu dotyczące  pozyskania usługobiorcy w zakresie działalności gastronomicznej – Akademia  Muzyczna im. Ignacego Jana Paderewskiego w Poznaniu
Ogłoszenie Akademii Muzycznej im. I. J. Paderewskiego w Poznaniu dotyczące pozyskania usługobiorcy w zakresie działalności gastronomicznej – Akademia Muzyczna im. Ignacego Jana Paderewskiego w Poznaniu

4. Określenie ilości i gramatury posiłków: 5. Temperatury potraw  serwowanych konsumentom powinny wynosić odpowiednio: - PDF Free Download
4. Określenie ilości i gramatury posiłków: 5. Temperatury potraw serwowanych konsumentom powinny wynosić odpowiednio: - PDF Free Download

Załącznik nr 2 WYKAZ WYMAGAŃ, JAKIE MUSZĄ SPEŁNIAĆ ŚRODKI SPOŻYWCZE  STOSOWANE W RAMACH ŻYWIENIA ZBIOROWEGO DZIECI I
Załącznik nr 2 WYKAZ WYMAGAŃ, JAKIE MUSZĄ SPEŁNIAĆ ŚRODKI SPOŻYWCZE STOSOWANE W RAMACH ŻYWIENIA ZBIOROWEGO DZIECI I

B. Analiza jakościowa posiłków - ppt pobierz
B. Analiza jakościowa posiłków - ppt pobierz

Ekrany
Ekrany

zał nr1
zał nr1

Zamość, 30. 11. 2016 r. ZASADY ŻYWIENIA ZBIOROWEGO DZIECI W WIEKU  PRZEDSZKOLNYM, UCZNIÓW SZKOŁY PODSTAWOWEJ I UCZNIÓW GIMN
Zamość, 30. 11. 2016 r. ZASADY ŻYWIENIA ZBIOROWEGO DZIECI W WIEKU PRZEDSZKOLNYM, UCZNIÓW SZKOŁY PODSTAWOWEJ I UCZNIÓW GIMN

Wytyczne żywienia dzieci w wieku szkolnym korzystających z żywienia w  szkole - PDF Free Download
Wytyczne żywienia dzieci w wieku szkolnym korzystających z żywienia w szkole - PDF Free Download

Załącznik nr 2 WYKAZ WYMAGAŃ, JAKIE MUSZĄ SPEŁNIAĆ ŚRODKI SPOŻYWCZE  STOSOWANE W RAMACH ŻYWIENIA ZBIOROWEGO DZIECI I
Załącznik nr 2 WYKAZ WYMAGAŃ, JAKIE MUSZĄ SPEŁNIAĆ ŚRODKI SPOŻYWCZE STOSOWANE W RAMACH ŻYWIENIA ZBIOROWEGO DZIECI I